Testimonials

Maurits van de Water vertelt:
Ik ben Maurits van de Water een 44 jarige vrachtwagenchauffeur uit Vlijmen. Ik ben aangestoken met het hardloopvirus door mijn vrouw Petra, die bij Giovanni een hardloopclinic deed. Ik zag resultaten bij haar en was mij zelf er zeer van bewust dat ik ook "iets" aan sport moest gaan doen met 112 kg schoon aan de haak en een slechte conditie. Verder nog wat ongemakken zoals COPD en een gebroken voet die nooit is gezet in het ziekenhuis…

Anyway zag ik dus bij mijn vrouw resultaten en ben in de schaduw van de clinic die zij volgde mee gaan lopen (alleen) Maar na verloop van tijd boekte ik ook resultaat en merkte dat alleen lopen erg eenzaam kan zijn en de broodnodige begeleiding mist. Na wikken en wegen heb ik mij aangesloten bij de groep van Giovanni en met veel plezier! Met de juiste adviezen en begeleiding heeft Giovanni mij naar de halve marathon (21,6 km) getraind! En 22 kg lichter! Nu klinkt een halve marathon voor veel mensen een brug te ver, maar men kiest uiteindelijk zelf hoeveel en hoever men gaat lopen. Voor mij was de halve marathon van Renesse het doel wat ik wilde halen. En ik heb het gehaald! Dankzij Giovanni en de support van de mensen uit de loopgroep!

We lopen nu nog regelmatig samen en elke keer heeft giovanni wel iets om aan te passen of wijzigen voor verbetering van de conditie en loopwijze.

Wat ik er naaste de vele loopkilometers heb overgehouden is een goede vriend en een coach! 

Arjan Visser vertelt:
Mijn naam is Arjan Visser en woonachtig in Vlijmen. Een tijdje geleden ben ik bij Giovanni Rijken begonnen met een looptraining. Ik had wel eens eerder aan hardlopen gedaan echter advies hoe goed te lopen nooit gehad…. Bij Giovanni ligt daar juist de kracht. Wel starten met een beginnersklas(je) want dat leek mij wel goed. Tja als je al jaren niet meer aan hardlopen heb gedaan is dat eigenlijk wel het beste. De looptraining werd dus met een beginnerstraining gestart. Behandeld werden de warming-up, looptechniek en niet te vergeten de cooling-down. Dit werd iedere les (elke week) uitgebouwd. Er werd zelfs rekening gehouden met iedere loper afzonderlijk. Hetgeen voor iedereen als heel prettig ervaren werd. Op deze manier werd er langzaam gewerkt aan een loop van ongeveer 5 km. Ik had wel altijd wat last met het “opstarten” echter na de warming-up ging het steeds beter. Giovanni zei dat ik eigenlijk als een diesel liep. Eerst langzaam opwarmen en daarna gaan. Naast de training werd ook geadviseerd om zelf ook één keer in de week te oefenen. Mede hierdoor werd dan ook ons uithoudingsvermogen verbeterd. En daar zit de kracht bij Giovanni advies op persoonlijke basis onder een leuke en prettige groepssfeer. Ik kan dan ook met een gerust hart zeggen als je bij iemand wil gaan hardlopen doe het dan zeker bij Giovanni. Hij doet het altijd met veel plezier en is altijd goed “gemutst”. Kortom de juiste ingrediënten om met hardlopen in een groep mee bezig te zijn.

Corina van Herp vertelt:
"Ga je mee lopen? Gezellig!"
Dat zei Giovanni toen ik me aanmeldde bij zijn loopgroep myFITrunners. Dat is Giovanni ten voeten uit! We zijn met een gevarieerde groep begonnen: mensen die nooit hadden gelopen, maar …ook meer ervaren lopers die graag opnieuw wilden opstarten. Het leuke van zijn manier van training geven is dat ieder niveau, er zijn uitdaging in kan vinden. Loop je wat makkelijker, dan mag je wat extra geven, of zelfs wordt je zo gecoacht dat je zelfs harder moet trainen. Maar wat er ook gebeurt je blijft als groep bijelkaar en stimuleert je elkaar daardoor ook. Ik ben heel blij dat ik de training heb gehad en ben daarna zelf door gaan lopen. Ik heb met veel plezier met de goep gelopen. Twijfel je of je het niet aan kan om te gaan lopen? Niet doen, meld je bij myFITcompany aan! Je zult er geen spijt van krijgen.

 

 

 

ABN AMRO BANK CHASSEVELD BREDA vertelt:
Al 2 jaar doet Giovanni voor ons trainingsclinics ter voorbereiding op de Bredase Singelloop. Iedereen spreekt altijd vo lof over hem, hij enthousiasmeert je enorm, hij straalt de passie van hardlopen uit & hij geeft zeer goede bruikbare tips! Wij hopen nog vele jaren met hem samen te kunnen werken!