Orang Malu

De Orang Malu massage is een nieuwe vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt. Bewustwording en bezinning zijn de essentiële uitgangspunten van deze unieke massage die de balans tussen lichaam en geest herstelt.

De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu. Deze in elkaar gedoken houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven.

De Orang Malu massage is een mix van diverse oosterse en westerse massage invloeden, waaronder de ayurvedische, klassieke, energetische massage en reflexologie.

Naast ontspannende manuele grepen wordt er ook gemasseerd met verwarmde houten massagerollen of kayu’s. De houten massagerollen zijn verschillend van omvang, waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in de spieren weggemasseerd

De massage zelf kan echter niet vergeleken worden met een hotsone massage: met de massagerollen kunnen spieren veel dieper gemasseerd worden, waardoor afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd en spanningen efficiënter worden aangepakt.

Deze unieke Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering, de bloed- en lymfecirculatie.