Stoelmassage

myFITstoelmassage:

Elke topsporter wordt voor en na een inspanning gemasseerd om verzuring in de spieren te verminderen en af te voeren. Wanneer wij de hele dag, urenlang computerwerk verrichten, vergaderen, of telefoneren wordt door de betreffende spieren en gehele lichaam ook een topprestatie geleverd, hoewel er zo meestal niet over wordt gedacht.

Graag informeer ik u wat een myFITstoelmassage is, wat het met je lichaam doet, en waarom een stoelmassage goed voor u is.

myFITstoelmassage is een korte, verkwikkende drukpuntmassage van het hoofd, de rug, nek, schouders, armen en handen. Hierdoor zal de bloedcirculatie worden gestimuleerd, waardoor u zich ontspannen en verfrist voelt. In 15 minuten voelt u zich als herboren. De massage wordt gegeven door de kleding heen op een speciaal daarvoor ontworpen stoel waarin u ontspannen voorover kunt hangen.

myFITstoelmassage is een preventieve massage. Het behandelt zowel de energiebanen als spieren, geeft ontspanning, meer energie en vermindert stress.

myFITstoelmassage is in principe voor iedereen. Met name voor bedrijven/afdelingen waar de werknemers veel achter de computer zitten. Het helpt te voorkomen dat uw personeel thuis komt te zitten met een muisarm (RSI) stress schouders en/of lage rugpijn. Tevens worden mensen zich bewust van hun houding en gaan daardoor meer rechtop zitten. Tevens hebben ze het gevoel meer te moeten gaan bewegen en gezonder levensstijl aan te nemen.

Uit een wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door het "Touch Research Institute of the university of Miami School of Medicine" is gebleken dat de deelnemers alerter productiever werden en minder fouten maakten.

myFITstoelmassage kort samengevat: slechts in 15 minuten! verhoging van productiviteit, reduceren van ziekteverzuim, voorkomen van RSI, concentratie verhogend voor het bedrijf medewerkers hoeven zich niet om- of uit te kleden.

Heeft u ook topsporters in dienst, en wilt u deze ook goed onderhouden? Graag kom ik langs voor een demonstratie.